Sint Ahoy!

Sint Ahoy!

Omschrijving

Sint Ahoy!

Van ‘Zie de maan schijnt door de bomen’ tot ‘Daar wordt aan de deur geklopt’ en ‘Dag Sinterklaasje’. Grote kans dat we ze, ongeacht de leeftijd, allemaal mee kunnen zingen. Een aantal traditionele liedjes zijn in een nieuw jasje gestoken door de teksten her en der aan te passen. 

Maar er zijn ook sinterklaasliedjes die jullie misschien nog niet (zo goed) kennen. Dat zijn de liedjes van Warboel. Warboel bestaat uit Sander Berendsen, Barry Römer en de Warboelband. Warboel maakt muziek voor en met kinderen. Ze treden op in theater en festivals, maar ook op scholen. In deze tijd van het jaar verzorgen zij (samen met Graafschap College, kinderkoof Keitof en andere partijen) de Sinterklaas intocht in Doetinchem.

Jaarlijks komen zijn met een nieuw Sinterklaas lied. Dit jaar is dat ‘De Pepernotenbakkerij’! Het leuke van al deze liedjes is dat kinderen niet alleen mee kunnen zingen maar ook mee kunnen dansen en bewegen. Luister, zing, dans en geniet !

Meer van Warboel muziektheater in onze winkel

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

African Dreamland

Aanvankelijk had ik enkele opmerkingen betreffende de c.d.'s die ik had ontvangen. Hier is heel goed op ingespeeld en nu ben ik uitermate tevreden over de c.d.'s en de service.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware