Hoewiehiejoehoewaha van de Band krijgt kinderen

Hoewiehiejoehoewaha van de Band krijgt kinderen

€ 16,97
Niet voorradig
In verlanglijstje

Omschrijving

Boek met notenschrift en akkoorden : Hoewiehiejoehoewaha

Het eerste beeldpopboek van De Band krijgt Kinderen. Een mooi en overzichtelijk gebonden boek met harde kaft. 
De twintig teksten van grappige, ontroerende en hippe liedjes van vooral Gino Eijsters en een paar 'evergreens' zijn kleurrijk geïllustreerd met grappige en treffende cartoons van Rudi Jonker en hebben elk een duidelijk notenschrift voor de melodielijn en akkoorden schema.
Lekker op school of thuis om te zingen of gewoon voorlezen, plaatjes kijken of meespelen op piano of gitaar… Een orginele toevoeging aan uw muziekbibliotheek!

De liedjes zijn te vinden op deverschillende cd-albums van De Band Krijgt Kinderen.

Meer van De Band Krijgt Kinderen in onze winkel

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware