Fanfare door Sjoerd Kuyper

Fanfare door Sjoerd Kuyper

  • 09. Piemelgniep.mp3
  • Laatste Kaart .mp3
€ 15,37
Niet voorradig
In verlanglijstje

Omschrijving

De wereld is een feest./En onze straat het meest./Ik geloof dat onze straat nog nooit zo zonnig is geweest!/En midden op de straat blijven ze staan./En ieder voelt zijn hart wat sneller slaan. /Hoor hoe het slagwerk hier helder klinkt/en zie hoe het koperwerk helder blinkt... Liedjes die gedichten zijn en gedichten die als liedjes gezongen kunnen worden.
Alle liedjes van Sjoerd Kuyper in één groot, dik boek. Gerangschikt naar leeftijd: van kleuterversjes tot poëzie voor tieners. Sommige werden eerder gepubliceerd, zoals de liedjes uit Het zakmes, De piemelgniep en de televisieserie De freules. Andere zijn helemaal nieuw. Een speelse en gevarieerde bundel voor jarenlang lees- en luisterplezier. Met cd!

'Voor een meer dan feestelijk gevoel moet je bij Sjoerd Kuyper zijn. Met zijn gedichten op muziek maakt hij van elke gewone dag een blije dag. Zijn nieuwe en oude liedjes zijn nu bij elkaar gebracht in een dik boek: Fanfare. Samen met de bijgeleverde cd goed voor je humeur. [...] Om naar te luisteren en om mee te zingen.' Leesfeest

'Kuyper is heel goed in het zich inleven in allerlei kinderlijke gemoedstoestanden en die dan op komische wijze overdrijven of verwoorden. Maar ook volwassenen kunnen in zijn liedjes leuk uit de hoek komen [...]
Dus de uitgever had wel gelijk: een feestelijke bundel.' NRC

Uitgever: Leopold 2002

Meer van Samba Salad in onze winkel

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware