Hou je vast door Ageeth de Haan

Hou je vast door Ageeth de Haan

  • De muziek van Ageeth de Haan.mp3
  • Logeren bij oma van Ageeth de Haan.mp3
  • Met pappa op de fiets van Ageeth de Haan.mp3
€ 20,95
Niet voorradig
In verlanglijstje

Omschrijving

Uit de serie Zingen is Leuk! De liedjes gaan over gebeurtenissen en emoties uit het peuter- en kleuter leven: logeren bij oma, een poepje in de wc, een tante in Turkije, boos zijn en nog meer. Leuke, vrolijke liedteksten die veel pret kunnen geven bij het voorlezen en zingen. De spel ideeën bij de liedjes geven tal van aanvullende mogelijkheden.
Op de cd zijn 18 liedjes met voor elke lied ook een karioke (instrumentale) versie. Door het gebruik van akoestische instrumenten hebben de liedjes een warm en puur geluid. Een afwisselende en vrolijke cd die kinderen vanaf 2 jaar en volwassenen uitnodigt om mee te zingen en te spelen. Achter in het boek is de muziek notatie opgenomen.
 

Wat anderen hier van vinden... (2)

  • Yvonne Berben uit Maarssen (26 Maart 2017)

    Leuke collectie! Fijne service! Iets wat niet naar de zin is mag je ruilen. Echt super. Snel geleverd, netjes verpakt, snelle reactie. Is er meer repertoire voor kinderen te vinden met karaoke versies erbij? Ik hoop dat de ballonnenboogiewoogie snel weer in het assortiment is. Prettig weekend is heel leuk maar de liedjes zijn best moeilijk om te zingen (snelke teksten).

  • Thea Simons uit Well LB (6 December 2016)

    Leuke liedjes, heel muzikaal.

Meer van Ageeth de Haan in onze winkel

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Flamenkita

Goeie snelle service! Bedankt!

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware