Que Guay Spaanse lesmethode voor kinderen

Que Guay Spaanse lesmethode voor kinderen

  • dialoog 1.mp3
  • dialoog 2.mp3
  • dialoog 3.mp3
  • introductie.mp3
  • liedje dos y dos.mp3

Omschrijving

TIP ! Nieuw !  TIP voor leerkrachten en liefhebbers van de Spaanse Cultuur!

We ontvingen inmiddels hele enthousiaste  reacties van leerkrachten uit het basisonderwijs, maar ook van  particulieren.  Deze uitstekend uitgewerkte cursus Spaans voor kinderen bewijst dat je niet vroeg genoeg kunt beginnen met het aanleren van een vreemde taal bij kinderen. 

Deze set komt met een mooi lesboek (56 pagina's), een werkboek (42 pagina's) en met een instructieve en onderhoudende oefen cd.  De goed verzorgde uitvoering is heel geschikt voor gebruik in de klas.  Het geheel oogt zeer compleet en je kan zien dat het met veel liefde en geduld is gemaakt.  Een aanrader voor liefhebbers van de Spaanse cultuur.

Een speelse eerste introductie naar de Spaanse taal speciaal ontwikkeld voor kinderen. Met kleurrijke afbeeldingen en aansprekende thema's,  activiteiten suggesties, spelletjes, woordenlijst, gramatica overzicht, en een paar liedjes uit het Samba Salad (Wereldfeest) cd repertoire!

Met de cd is de Que Guay! lesmethode compleet. Luister en oefen mee. Met gitaar begeleiding van Ton van Gestel en zonnige liedjes van het muziekgroep Samba Salad.

Meer van Mertina Meijer en Nelleke Schuurman in onze winkel

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Zingen Zonder Zijwieltjes

Erg tevreden. Goed assortiment en snelle levering!

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware