Vallen en Opstaan door Samba Salad

Vallen en Opstaan door Samba Salad

Omschrijving

Boek & Cd set: Vallen en Opstaan

(Uit Biblion recensie, Ton Jansen)
"Geen oubollige en uitgekauwde kinderdeuntjes. Flamenco, salsa, samba, calypso en Oost-Europese muziekvormen ondersteunen de teksten die de kleine kinderen zullen aanspreken.
Goed verzorgd en aantrekkelijk uitziend boek, mede door de bonte/grappige kleurentekeningen van Jolet Leenhouts, waarop vooral spelende kinderen van allerlei nationaliteiten te zien zijn."

De bundel bevat de liedteksten uit de gelijknamige voorstelling van Samba Salad voorzien van kleurrijke illustraties en muzieknotaties.

De kindermuziekgroep 'Samba Salad' zingt en speelt een veertiental opvallende en prachtige composities op de bij dit boek horende cd. Totale duur cd is ongeveer 42 minuten.

Alleen nog verkrijgbaar bij Kindermuziek.com!

Meer van Theo Olthuis in onze winkel

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware