Vriendjes voor altijd: de leukste liedjes uit Sesamstraat met 35 liedjes nog niet eerder op cd!

Vriendjes voor altijd: de leukste liedjes uit Sesamstraat met 35 liedjes nog niet eerder op cd!

  • Dierendokter Dik Vrienden Sesam.mp3
  • Lampje vd nacht Sesam.mp3
  • Lief leveheersbeestje Vrienden Sesamst.mp3
  • Onder mijn bed Vriendjes voor altijd Sesamstr.mp3

Omschrijving

Vriendjes voor altijd: de leukste liedjes uit Sesamstraat met 35 liedjes die nog niet eerder op cd zijn verschijnen! In een bijzonder kleurrijk jubileum editie !

Luister naar Tommy die zingt over zijn konijn, hoor wat Purk brabelt wanneer ze in bad gaat, zing mee met Pino over een lief lieveheersbeestje en met Ieniemienie over haar verdwenen onderbroek.  En nog veel meer leuke liedjes gezongen door je favourite Nederlandse Sesamstraatfiguren ondermeer: Peetje, Aart, Fank, Sien en Lot.

Alle muziek op deze cd is gecomponeerd door Henny Vrienten, met liedteksten van o.a. Marjet Huiberts, Mies Koppen, Karel Eykman, Theo Olthuis, Erik van Os, Driek van Wissen, Willem Knigge en Chris Winsemius.. Henny Vrienten is sinds 1999 als opvolger van Harry Bannink de vaste componist van het populaire kinderprogramma van de NPS.

De liedjes leren uit jouw favoriete tv-programma wordt nog leuker met dit boek vol liedteksten, plaatjes en foto's!  Een echte aanrader!


Totale speelduur: 69 minuten
Leeftijd: vanaf 2 jaar

Meer van Aart Staartjes in onze winkel

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware