Zingen is Leuk door Samba Salad

Zingen is Leuk door Samba Salad

€ 13,32
Niet voorradig
In verlanglijstje

Omschrijving

Een leuke afwisselende mix van liedjes en een boekje op CD-formaat.

Uitgeverij Pereboom maakte een verzameling van 18 liedjes uit hun serie liedjesboeken.

Het resultaat is een aanstekelijke kennismaking met verschillende muziekstijlen (waaronder samba), bekende schrijvers en muzikanten die de afgelopen tien jaar in boeken en op CD bij Uitgeverij Pereboom zijn verschenen.

Traditionele en nieuwe liedjes van Samba Salad, Ageeth de Haan, Marianne Busser en Ron Schröder, Herman Broekhuizen en anderen passeren de revue. Met illustraties van Jolet Leenhouts.

Meer van Samba Salad in onze winkel

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware