Zingen op de Achterbank door Samba Salad

Zingen op de Achterbank door Samba Salad

 • bloemkoolsamba.mp3
 • Eigenwijs.mp3
 • hollywood.mp3
 • vin pain et boursin.mp3
 • Wat maakt het uit.mp3

Omschrijving

Boek met CD:  Zingen op de Achterbank

Vrolijk zingend en swingend onderweg naar je vakantiebestemming samen met de kleurrijke kinderband Samba Salad.
Een feestelijke bundel met zestien nieuwe kinderliedjes voor grote en klein, fantasierijk geïllustreerd door Harmen van Straaten en met een bijzonder swingende cd met muziek uit de hele wereld.

Zeer geschikt voor kinderfeesten en voor in de auto.
Opzwepende drums, buitengewoon geestige teksten met soms een kleine boodschap, maar allemaal binnen kindermaten.

De in de bundel opgenomen cd is een compilatie van de beste en meest vrolijke kinderliedjes geschreven door Herman Link en Rita Iny voor Samba Salad en uitgevoerd door een bont gezelschap van topmuzikanten uit onder andere Nederland, Curaçao, Brazilië en Mozambique.

Een muzikaal festijn waar ook volwassenen met plezier naar zullen luisteren!

Wat anderen hier van vinden... (15)

 • Ingrid Smiesing uit Veldhoven (4 Juni 2018)

  Ik ken de muziek van Samba Salad al heel lang. Mijn kinderen hebben er altijd heel erg van genoten, ook van de optredens. Ik hoop dat mijn kleinkinderen net zulke grote fans worden.

 • Elsa Hesseling uit Eindhoven (27 Juni 2016)

  Snelle vlotte levering van de cd's met boekjes, weer wat kindertjes blij kunnen maken

 • Kaat Dubois uit Sint-Kruis-Winkel (15 Juni 2016)

  Heel vlotte afhandeling. Snelle reactie op mail om de bestelling op een ander adres te laten bezorgen. Correct verstuurd. Heel tevreden over de service.

 • Guus Pluk - Muziekschool Music Fun (30 Mei 2016)

  We hebben Samba Salad gezien op Kiind festival 2015 en waren meteen verkocht. Ik run een muziekschool met o.a. muziek op schoot, kleutermuziek en AMV. Leuke muziek voor thuis, in de auto, op vakantie en als inspiratie voor muzieklessen. Toppie! Lekker fris, nederlandse tekst. kinderen vinden het fantastisch.

 • tineke van meesche uit Dwingeloo (14 April 2016)

  snelle levering. Heel leuke produkten.

 • T. Van Nooten uit Amsterdam (17 Februari 2016)

  Deze cd's hadden we al (behalve het Griezelkabinet) maar we vonden het leuke kado's voor een jarig vriendje en vriendinnetje. Heerlijke muzikale, inhoudelijke, vrolijke muziek. :-)

 • Heidi (24 Juni 2015)

  Snelle service, mooi en origineel aanbod voor kinderen! Bij ons is de autoblues (cd Stap maar in) erg populair. Ook erg leuk voor peuterspeelzaal of kleutergroep.

 • Manja Mooy uit Amsterdam (5 Januari 2015)

  De zingen op de achterbank - cd's zijn echt heerlijk voor, inderdaad, in de auto. Zoonlief en ik genieten er van. Er zitten grandioze vindingen bij. Het bekende bloemkool lied, maar ook bijv. het lied 'in het Frans'. Genieten, bedankt Samba Salad!

 • Kelvin Dingemans uit Rilland (8 November 2014)

  Snelle service! Mooi op tijd in de bus. Met een bonus cd er bij. Ook weer leuke liedjes! Bedankt!

 • Leonora Johan uit Ede (31 Oktober 2014)

  Prima verzorgd! De bestelling was keurig op tijd en tot mijn blije verrassing zat er een bonus cd bij! Hartelijk dank daarvoor!

 • Tonny Broeders uit Gorinchem (22 Mei 2014)

  Geweldige cd!!! de ouders van mijn 5-jarige kleindochter worden soms helemaal gek van haar. Zo vaak draait ze de cd en ze kan hem helemaal meezingen. Een super cadeau!!! Een aanrader voor alle oma's en opa;s.

 • Ira Wunnekink uit Haarlo (25 April 2014)

  Leuke boekjes met aanstekelijke liedjes. Vooral de bloemkoolsamba! Die deed het erg goed.

 • Siebe Boersma uit Akkrum (5 Februari 2014)

  Dikke vette prima!!!

 • mickey de poes (30 Januari 2014)

  Cd bestelt en snel bezorgd, werkte helaas niet maar na een mailtje direct een nieuwe cd toegestuurd gekregen super service dus

 • g. gilhuis-glenthøj uit Doesburg (1 Juli 2013)

  Zingen op de achterbank 1 was meteen een grote hit bij Filemon die zaterdag 7 werd. Hij danst en zingt al minstens drie liedjes uit zijn hoofd, nu al. Bonita, Cheerio en nog een zijn al favoriet. Filemon zingt altijd heel graag, daarbij maakt hij vaak ook zijn eigen bewegingen en gebaren erbij. Dit wordt echt wat er op de achterbank en in het vakantiehuis in de Ardennen dit jaar achter elkaar zal klinken. Zijn vader mag zich wel schrap zetten! De ritmes en de refreinen spreken kinderen erg aan. Echt aan te bevelen.

Meer van Herman Link en Rita Iny in onze winkel

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware