Zingen op de Achterbank 2

Zingen op de Achterbank 2

 • In Ons Stille Huis.mp3
 • Treiter, Plaag, Pest Me Niet.mp3

Omschrijving

De gebonden bundel met cd bevat zestien wereldse Samba Salad liedjes voor grote en kleine kinderen, fantasierijk geïllustreerd door Harmen van Straaten, voorafgegaan door korte grappige anekdotes en informatieve wetenswaardigheden over de diverse muziekstijlen of teksten. Bruisende (vaak exotische) akoestische muziek en dito instrumenten. Salsa, calypso, rumba-flamenco, reggae, afoché of baiâo gespeeld en gezongen door professionele musici. Het resultaat is vermakelijk, grensverleggend en 'oudervriendelijk'. Zeer geschikt voor kinderfeestjes, (inclusief twee leuke karaokenummers!) voor in de auto, in de klas of op het strand!

De bundel met cd is het tweede deel van de zo succesvolle ‘Zingen op de Achterbank’ waarvan inmiddels in de 4e druk 12.000 exemplaren zijn verkocht. Voor Herman Link en Rita Iny, die behalve de auteurs van de bundel ook de artistieke kern zijn van de muziek- en theatergroep Samba Salad, is deze publicatie van uitgeverij The House of Books hun 4e kinderboek.

Wat anderen hier van vinden... (5)

 • Guus Pluk - Muziekschool Music Fun (30 Mei 2016)

  We hebben Samba Salad gezien op Kiind festival 2015 en waren meteen verkocht. Ik run een muziekschool met o.a. muziek op schoot, kleutermuziek en AMV. Leuke muziek voor thuis, in de auto, op vakantie en als inspiratie voor muzieklessen. Toppie! Lekker fris, nederlandse tekst. kinderen vinden het fantastisch.

 • Manja Mooy uit Amsterdam (5 Januari 2015)

  De zingen op de achterbank - cd's zijn echt heerlijk voor, inderdaad, in de auto. Zoonlief en ik genieten er van. Er zitten grandioze vindingen bij. Het bekende bloemkool lied, maar ook bijv. het lied 'in het Frans'. Genieten, bedankt Samba Salad!

 • Siebe Boersma uit Akkrum (5 Februari 2014)

  Dikke vette prima!!!

 • Vanessa uit Rotterdam (18 December 2013)

  Heerlijke muziek, gezellig terwijl we aan het kerstdecoreren zijn. Vooral Dirk Scheele was favoriet bij onze 3 en 5 jarige. VOF meer bij m'n zoon van 7 en mijn meisje van 1 danst op alles gezellig mee ;-) Snel in huis ook: binnen 1 dag!

 • Margriet Lestraden uit Rijswijk (6 September 2013)

  Wat is de muziek van Rita en herman en alle anderen toch heerlijke vrolijke muziek met geweldige teksten waar je blij van wordt!! Tenminste niet braaf en suf. Iedereen die het hoort wordt fan voor het leven. Knap hoor.

Meer van Herman Link en Rita Iny in onze winkel

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware