Acoustic Brazil

Acoustic Brazil

  • samba triste Ana de Holanda.mp3
  • Tem Quem Queira Rita Ribeiro.mp3
€ 14,94
Niet voorradig
In verlanglijstje

Omschrijving

Speciaal voor de Papa's en Mama's is kindermuziek.com begonnen met een reeks cd's kindervriendelijke muziek voor ouders. De Putumayo compilaties voldoen daar in ruime mate aan, gegarandeerde blijheid voor het hele gezin.

Acoustic Brazil: De zwoele ritmes van de samba, bossa nova en meer, met legendarische artiesten en sprankelende nieuwe ontdekkingen.

Na het drukke carnavalsfeest spelen de Brazilianen op de afterparty zachter en meer ingetogen. Acoustic Brazil is poëtisch en melodisch en presenteert liedjes gespeeld of gecomponeerd door legenden zoals Caetano Veloso, Chico Buarque, Gal Costa en Paulinho da Viola samen met een nieuw generatie reeks van zangers. Opmerkelijk voor ons Hollanders is de aanwezigeid van de sensuele stem van Ana de Holanda op het nummer Samba Triste. Ana woont al een tijdje in Nederland en de aficionaos van de Braziliaanse muziek kennen de veelzijdig getalenteerde Ana al langer. Deze 12 tracks zullen u betoveren, zij demonstreren de schoonheid van de akoestische traditie van Braziliaanse muziek: met o.a. de zacht swing van bossa nova, samba lente en samba canção.

Een deel van de gelden van Acoustic Brazil wordt geschonken aan AMENCAR, een organisatie die vecht voor de vrijheden van kinderen in Brazilië.

Het informatieve en mooi uitgevoerde boekje is inmiddels standaart bij de Putumayo-collectie.

 

 

Wat anderen hier van vinden... (2)

  • jan Coeck uit heverlee (4 Mei 2013)

    de twee cd's die ik heb gekocht zijn schitterend en passen volledig in het project waarmee ik bezig ben. Nog van dat!

  • jan Coeck uit heverlee (4 Mei 2013)

    de twee cd's die ik heb gekocht zijn schitterend en passen volledig in het project waarmee ik bezig ben. Nog van dat!

Meer van Putumayo in onze winkel

Jukebox

Afspelen

Uw winkelwagen

is nog leeg...

Nieuws

STOP HET PESTEN!

U kunt het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. Om de link te vragen klik hier.

Lees meer

Flamenkita gesigneerd exemplaar!

Als je het prentenboek met cd nu bestelt bij kindermuziek.com, ontvang je een exemplaar getekend door de auteurs. Zet bij de bestelling in het vakje opmerkingen de naam aan wie het prentenboek is gericht om het nog persoonlijker te maken. klik hier om te bestellen!

Lees meer

ACTIE! Gratis CD

Bij besteding vanaf 30 euro krijgt u een leuke verrassing uit onze grabbelton cadeau. Daar zitten cd's tussen van o.a. Putumayo en Samba Salad, dat is zeker de moeite waard!

 

Lees meer

Laatste recensie

Maya Zingt de Wereld Rond

Super enthousiast ben ik, samen met mijn kleinkinderen over de liedjes van de cd Maya zingt de wereld rond. Het is een feest om te horen hoe makkelijk mijn jongens van 2-3 en 5jr. de liedjes oppakken en zo spelenderwijs de wereldmuziek ritmes leren kennen.

Aanmelden

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

Acties

'STOP HET PESTEN!'

 Hier kunt u het liedje, de tekst en de instrumentale versie van Treiter, Plaag, Pest Mij Niet van Samba Salad gratis downloaden voor uw actie op school of buurt. klik hier om het download te vragen.

Lees meer

Copyright © 1999 - 2010 Kindermuziek.com | Webdesign en Webwinkelsoftware